Skip to content

the line

November 8, 2012

A thin, black line divides the indoor workspace from the outdoor nature. Window glazing features were designed to be recessed and invisible in order to achieve transparency and continuity between the indoor spaces and the landscape.

Una linea nera e sottile divide gli spazi interni e gli spazi esterni dell’edificio. Lo spazio interno trova continuità visiva nei terrazzi esterni e viceversa gli spazi esterni sono in continuità con lo spazio di lavoro interno. Il sistema di serramenti è stato attentamente studiato per essere completamente a scomparsa.

∏ORCH_chemollo-4760_14

∏ORCH_chemollo-0499_55

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: