Skip to content

landscape view

December 1, 2012

The design concept of the building is centered on user well-being – the building was conceived to prominently feature a new environmentally-sound studio for architects traverso-vighy – and an ongoing relationship with the natural setting: integration with nature, landscape views, and ample  use of daylight afford the occupants with a heightened experience of the seasonal and circadian changes in light.

L’edificio è rivolto verso l’ambiente e in relazione costante con il contesto naturale che lo circonda. L’affaccio sul bosco e sulla valle sottostante fa partecipare del cambiamento delle stagioni dei ritmi solari e circadiani.

06#04__FC0100__006999_5

∏ORCH_chemollo-0471_49

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: